ye-logo.v1.2

«Смішне» минуле та невеликі статки: що задекларував голова Ярмолинецької РДА

Політика 6811
Василь Гуменюк - нови очільник Ярмолинецької РДА
Василь Гуменюк - нови очільник Ярмолинецької РДА. Фото: із фесбуку Василя Гуменюка

Аналіз декларації.

Кореспонденти сайту «Є» продовжують аналізувати біографії та електронні декларації новопризначених очільників районних державних адміністрацій Хмельницької області. На чері голова Ярмолинецької РДА Василь Васильович Гуменюк.

Як повідомляють у Хмельницькій облдержадміністрації, Василь Гуменюк народився 18 травня 1989 року в Ярмолинцях, має сина. Закінчив Вінницький соціально-економічний інститут вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», отримав вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію магістра з менеджменту організацій. З Вінницею Василя Васильовича пов'язує не тільки навчання. Упродовж деякого часу він був учасником команди «Вінницькі», яка виступала на «Лізі сміху». Найбільше він запам’ятався в номері «Очі дівочі», в якому жартував про розмір жіночих грудей.

Ще у 2001 році Василь Гуменюк був учасником сліпих прослуховувань шоу «Голос країни» на телеканалі «1+1», де співав пісню «Рідна мати моя». Ніхто із суддів не розвернувся до нього, тобто далі для участі шоу він не пройшов.

Із з 2014 року і до призначення очільником району Василь Васильович працював у комунальному закладі «Центр культури та дозвілля» у Ярмолинцях. У 2019 році балотувався до Верховної ради України від партії «Слуга народу».

У декларації за 2019 рік, за основним місцем роботи у «Центрі культури та дозвілля» на посаді директора йому нарахували 140 808 гривень зарплати. А от у декларації за 2018 рік вказаний ще гонорар 2 400 гривень від ТОВ «Квартал-95». Дружина, Тетяна Гуменюк, прозвітувала про дохід від зайняття підприємницькою діяльністю за минулий рік в розмірі 136 732 гривні.

Згідно з декларацією Василя Гуменюка, у подружжя немає ні власного житла, ні орендованого. Це ж стосується траспортних засобів та грошових збережень. Лише декілька відкритих рахунків у банківських установах.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас, Деражнянської РДА Олександра Щербаня, Дунаєвецької РДА Ярослава Купчика, Ізяславської РДА Івана Федорчука, Кам’янець-Подільської РДА Анатолія Бернашевського, Красилівської РДА Василя Кравчука, Летичівської РДА Раїси Кабанової, Новоушицької РДА Олександра Солов’я, Полонської РДА Анатолія Мороза, Славутської РДА Олександра Мельника, Старокостянтинівської РДА Альони Пасічник, Старосинявської РДА Надії Вікарської, Хмельницької РДА Артема Багінського, Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко та Теофіпольської РДА Олени Ковцун.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую