emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Рецепт від шеф-кухаря

Телятина на пательні з гострим перцем від шеф-кухаря Артема Блаути
рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 2912
М’ясо в спеціальній порційній сковорідці подавали ще за стародавніх часів у польських тавернах і колибах.
"Яблука в тісті" від кухаря Медіа-корпорації "Є" Світлани Пирожок
солодка випічка, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 6248
Готувати цей смаколик досить швидко й просто, а виходить він настільки смачним, що важко не з'їсти усе й одразу.
Фірмовий шашлик від мангальника Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 6960
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 7346
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Салат із корейською морквою та курятиною від шеф-кухаря Олексія Випірайленко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА 6885
Корейська морква чудово поєднується з курятиною, грибами й огірками.
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо