Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 4422
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 4422
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3873
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3873
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 4078
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 4078
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 5580
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 5580
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
«Розумне» тістечко – і тоненький бісквіт, і крем-пудинг в одному десерті
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11619
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11619
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
Картопляні оладки (польська кухня)
рецепти від читачів
Елена Ранілук 6918
Страви, подібні до дерунів, популярні не лише в українській та білоруській, але й у багатьох інших національних кухнях буквально усіх континентів.
рецепти від читачів
Елена Ранілук 6918
Страви, подібні до дерунів, популярні не лише в українській та білоруській, але й у багатьох інших національних кухнях буквально усіх континентів.
Готуємо яєчню у мікрохвильовці
рецепти від читачів
Ромашка Белая 4393
Отаку елементарно просту та швидку, проте вельми смачну, пухку та легку яєшню-бовтунку можна приготувати з мінімального набору найдоступніших складових за допомогою звичайнісінької мікрохвильової печі
рецепти від читачів
Ромашка Белая 4393
Отаку елементарно просту та швидку, проте вельми смачну, пухку та легку яєшню-бовтунку можна приготувати з мінімального набору найдоступніших складових за допомогою звичайнісінької мікрохвильової печі
Салат ''Прощавай, Америко!''
рецепти від читачів
Рута М'ята 1884
Простий, але дуже смачний салатик із незвичайною зірковою передісторією!
рецепти від читачів
Рута М'ята 1884
Простий, але дуже смачний салатик із незвичайною зірковою передісторією!
Теплий салат «Гарона» від шеф-кухаря Олени Ващенко
салати, рецепт від шеф-кухаря
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
салати, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
7685
Незвичний, цікавий і дуже свіжий салатик.
Стейк з ошийка від Юрія Ткача на... сухій сковорідці
м`ясо та субпродукти, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 15659
Відомий гуморист поділився рецептом своєї фірмової родинної страви.
м`ясо та субпродукти, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 15659
Відомий гуморист поділився рецептом своєї фірмової родинної страви.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7798
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7798
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5351
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5351
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Смак подільського Різдва: чому це свято пронизане символікою хліба
Ірина ОЛІЙНИК 519
Дослідниця гастрономічної історії розповіла про традиції, які формувалися тисячоліттями.
Ірина ОЛІЙНИК 519
Дослідниця гастрономічної історії розповіла про традиції, які формувалися тисячоліттями.
Рецепти, яким сотні років: що на Поділлі подавали до різдвяного столу
Аліна МОХ 1095
Про гастрономічні різдвяні традиції розповіла дослідниця локальної кухні Лариса Бедрицька-Міщинська.
Аліна МОХ 1095
Про гастрономічні різдвяні традиції розповіла дослідниця локальної кухні Лариса Бедрицька-Міщинська.