clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Горіхово-морквяний торт із вершковим мусом «Італійське літо»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 370
Шалено смачний і неймовірно яскравий, готується легко і без проблем.
Салат «Оксамитовий смак» із фетою, буряком та апельсином
салати
Світлана ЯСЬКОВА 463
Він легкий, свіжий та соковитий. Все у ньому гармонійно, нічого зайвого!
Поповери (Popovers) – закусочні булочки з млинцевого тіста
закуски, солодка випічка, солона випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 457
Легкі, порожнисті усередині, випікаються у формочках для мафінів, а на смак нагадують еклери. Їх можна наповнювати будь-якими начинками – як солодкими, так і солоними!
Запіканка із сьомги й картоплі під часниковим соусом
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 458
Уявіть собі на тарілці найніжнішу рибку, запечену в духовці, яка готується в дуеті з картоплею. А підкреслює смак страви ароматний та пікантний вершково-часниковий соус.
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Cметанні сердечка
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 1414
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Дуже простий і ситний рецепт. М'ясо виходить ніжним і соковитим, а кляр — неймовірно хрустким.
Свинина в пивному клярі з кисло-солодким соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 173
Дуже простий і ситний рецепт. М'ясо виходить ніжним і соковитим, а кляр — неймовірно хрустким.
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
Гострі курячі сердечка по-мексиканськи
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 625
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Бабусині оладки
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Оля 2794
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 1817
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Кожен з них ми випробували на собі, тому з упевненістю можемо сказати: вийде й у вас!
П’ять незвичних оригінальних способів фарбування великодніх яєць
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 843
Кожен з них ми випробували на собі, тому з упевненістю можемо сказати: вийде й у вас!
Перед будь-яким фарбуванням крашанок важливо правильно підготувати яйця. А саме, відварити їх, щоб шкаралупа залишилася неушкодженою і на ній не утворилися тріщини.
Наш експеримент: Як зварити яйце, щоб воно не тріснуло?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 780
Перед будь-яким фарбуванням крашанок важливо правильно підготувати яйця. А саме, відварити їх, щоб шкаралупа залишилася неушкодженою і на ній не утворилися тріщини.

Гастро новини

Традиційно в останній місяць весни відбудуться цікаві фестивалі різного спрямування.
Фестивальна країна. Події травня, які варто відвідати

Ксенія ЖУЖА 539
Традиційно в останній місяць весни відбудуться цікаві фестивалі різного спрямування.
Пасці, яйцям та м'ясі місце у великодньому кошику, а от самогону - зась.
Що можна святити на Великдень: збираємо святковий кошик

Надія СВІНЦІЦЬКА 959
Пасці, яйцям та м'ясі місце у великодньому кошику, а от самогону - зась.

Смачні рецепти домашніх заготовок в календарі на 2018 рік

Купити "Домашній погрібець"