clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMail
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Реберця під соусом «Барбекю»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 60
Рум'яні, хрусткі, з апетитною скоринкою... Їх готують на природі, вдома на грилі або в духовці, а подають як другу страву з овочами й картоплею!
Салат з куркою та грибами в консервованих персиках
салати
Світлана ЯСЬКОВА 432
Іноді, компонуючи на перший погляд абсолютно несумісні продукти, можна отримати чудовий результат. Такий несподівано вдалий союз виходить, коли в одному рецепті «зустрічаються» курка з персиком.
Тістечко «Мільфей» із конфітюром і малиною
солодка випічка, торти
Світлана ЯСЬКОВА 602
Поєднання листкового тіста, яке буквально тане у роті, найніжнішого крему, ароматного конфітюру й свіжої малини утворює просто божественний смак.
Ніжний печінковий паштет із чорносливом
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 504
Дуууже смачний, він практично тане в роті!
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Тушкований кролик у червоному вині
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Анка Кофеманка 1443
Страва найкраще смакує із картопляним пюре та рисом. Хоча і без гарніру вона пречудова!
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
М'ясо «Панське» під пікантним чорничним соусом
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Аврора Крейнес 1313
Дуже ароматне й смачне. А ще м'ясо виходить таким м’яким, що його можна їсти одними губами.
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Бабусині оладки
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Оля 2618
Такий смаколик дуже подобається моєму маленькому сину.
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
«Розумне» тістечко – і тоненький бісквіт, і крем-пудинг в одному десерті
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 3771
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 1542
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Для створення яскравих і цікавих кольорів і забарвлень домашніх ласощів без їхнього використання не обійтися.
Гелеві, сухі чи натуральні: якими барвниками підфарбовувати креми та тісто?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 418
Для створення яскравих і цікавих кольорів і забарвлень домашніх ласощів без їхнього використання не обійтися.
Зробивши це власноруч, можна значно зменшити собівартість багатьох смаколиків.
Як приготувати шоколад для торту з какао?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 718
Зробивши це власноруч, можна значно зменшити собівартість багатьох смаколиків.

Гастро новини

Головне правило новорічного застілля: не переїдайте! Куштуйте все, але потроху
Прості поради дієтолога: Як «пережити» свята без шкоди для здоров'я

Олена ЩЕГЕЛЬСЬКА 487
Головне правило новорічного застілля: не переїдайте! Куштуйте все, але потроху
Напередодні новорічно-різдвяних свят наші журналісти вирішили дізнатися, скільки коштують найулюбленіші святкові продукти українців: шампанське, мандарини, шпроти і салат «Олів’є».
Ми порахували новорічне меню: як змінилися ціни за чотири роки

Олена ЩЕГЕЛЬСЬКА 496
Напередодні новорічно-різдвяних свят наші журналісти вирішили дізнатися, скільки коштують найулюбленіші святкові продукти українців: шампанське, мандарини, шпроти і салат «Олів’є».

Смачні рецепти домашніх заготовок в календарі на 2018 рік

Купити "Домашній погрібець"