Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 1793
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 1793
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 1770
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 1770
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2135
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2135
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2235
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2235
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Вишневий пиріг «Насолода» c сирним суфле
солодка випічка, рецепти від читачів
Ксенія Загоруйко 3391
Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленької вишні й пишного бісквіту.
солодка випічка, рецепти від читачів
Ксенія Загоруйко 3391
Вдале поєднання ніжного-ніжного крему, кисленької вишні й пишного бісквіту.
Картопляні оладки (польська кухня)
рецепти від читачів
Елена Ранілук 5554
Страви, подібні до дерунів, популярні не лише в українській та білоруській, але й у багатьох інших національних кухнях буквально усіх континентів.
рецепти від читачів
Елена Ранілук 5554
Страви, подібні до дерунів, популярні не лише в українській та білоруській, але й у багатьох інших національних кухнях буквально усіх континентів.
Салат ''Прощавай, Америко!''
рецепти від читачів
Рута М'ята 1446
Простий, але дуже смачний салатик із незвичайною зірковою передісторією!
рецепти від читачів
Рута М'ята 1446
Простий, але дуже смачний салатик із незвичайною зірковою передісторією!
Салат «Вітамінка» з родзинками та сиром
салати, рецепти від читачів
Ксеня ФУРМАН 2854
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
салати, рецепти від читачів
Ксеня ФУРМАН 2854
Сир у цій страві чудово поєднується із селерою та родзинками.
Телятина на пательні з гострим перцем від шеф-кухаря Артема Блаути
рецепт від шеф-кухаря
М’ясо в спеціальній порційній сковорідці подавали ще за стародавніх часів у польських тавернах і колибах.
рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
2791
М’ясо в спеціальній порційній сковорідці подавали ще за стародавніх часів у польських тавернах і колибах.
Шотландський кекс від солістки гурту «Лісапетний батальйон» Наталі Фаліон
солодка випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6233
Смаколик, який не черствіє протягом місяця.
солодка випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6233
Смаколик, який не черствіє протягом місяця.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5237
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5237
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4136
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4136
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico
Ірина ОЛІЙНИК 557
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Ірина ОЛІЙНИК 557
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»
Даша ПАСТЕРНАК 5949
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Даша ПАСТЕРНАК 5949
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.