Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Салати
Італійський салат із часточками дині та панірованою моцареллою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 3002
Диня на нашому столі – це класика. Ну а я пропоную піти далі й приготувати із неї салат.
салати
Світлана ЯСЬКОВА 3002
Диня на нашому столі – це класика. Ну а я пропоную піти далі й приготувати із неї салат.
Салат з чері, тунцем та оливками
салати
Світлана ЯСЬКОВА 6143
Дуже смачний літній салат з прованськими нотками. Заправити можна як в рецепті або вашою улюбленою заправкою для салатів.
салати
Світлана ЯСЬКОВА 6143
Дуже смачний літній салат з прованськими нотками. Заправити можна як в рецепті або вашою улюбленою заправкою для салатів.
Кавуновий салат із фетою по-грецьки
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2826
Цей салат середземноморської, а точніше грецької кухні, має незвичайний і дуже яскравий смак.
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2826
Цей салат середземноморської, а точніше грецької кухні, має незвичайний і дуже яскравий смак.
Овочевий салат «Селянський»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 4043
Цей овочевий салатик ситний, смачний та красивий. А ще мені дуже сподобалася заправка.
салати
Світлана ЯСЬКОВА 4043
Цей овочевий салатик ситний, смачний та красивий. А ще мені дуже сподобалася заправка.
Салат «Моя фантазія» з курятиною, спаржевою квасолею та помідорами
салати
Світлана ЯСЬКОВА 3092
Рецепт цього салатика виник в моїй голові абсолютно спонтанно. Я просто змішала продукти, які знайшлися в моєму холодильнику. Результат порадував. Салат вийшов легким та смачним, з приємною гірчично-горіховою ноткою рукколи.
салати
Світлана ЯСЬКОВА 3092
Рецепт цього салатика виник в моїй голові абсолютно спонтанно. Я просто змішала продукти, які знайшлися в моєму холодильнику. Результат порадував. Салат вийшов легким та смачним, з приємною гірчично-горіховою ноткою рукколи.
Кухня Буковини здавна славиться своєю різноманітністю
салати
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 19675
Кухня Буковини склалася досить пізно, в основному - до середини XVIII століття, а остаточно - до початку XIX століття. До тієї пори її важко було відрізнити від польської й білоруської.
салати
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 19675
Кухня Буковини склалася досить пізно, в основному - до середини XVIII століття, а остаточно - до початку XIX століття. До тієї пори її важко було відрізнити від польської й білоруської.