ye-logo.v1.2

Президент призначив голову Шепетівської РДА: що задекларував керівник

Політика 4565
Президент призначив нового очільника Шепетівської РДА
Президент призначив нового очільника Шепетівської РДА. Фото: shepetivka.com.ua

Ним став Юрій Басюк.

 Днями президент України Володимир Зеленський призначив очільника Шепетівської райдержадміністрації. Це єдина РДА області, яка донедавна була без голови.

«Призначити Юрія Миколайовича Басюка головою Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області», - йдеться у розпорядженні президента від 3 квітня.

Як пише «Сайт міста Шепетівка», новопризначений голова працював заступником директора ТОВ «Дельта Інжиніринг». На місцевих виборах 2015 року він балотувався до Шепетівської міської ради від Аграрної партії, але не пройшов.

Згідно із декларацією за 2019 рік, Юрій Басюк має нежитлове приміщення в Шепетівці, куплений торік легковик «Chevrolet Lacetti» (2011 року випуску) за 20 тисяч гривень, та легковик «Москвич АЗЛК 2140». До призначення Юрію Миколайовичу в ТОВ «Дельта-Інжиніринг» нарахували 91 101 гривню зарплати, на тому ж підприємстві за сумісництвом отримав 14 508 гривень. Прозвітував голова і про допомогу по безробіттю 34 357 гривень, яку отримував від Хмельницького обласного центру зайнятості та 18 440 гривень соцдопомоги на дитину. Ще 5 тисяч доларів мав збережень.

Дружина, Лариса Басюк, згідно із декларацією чоловіка, має кватиру у Шепетівці, земельну ділянку у селі Судилків Шепетівського району. Пані Лариса – підприємиця, чим конкретно вона займається не вказано, однак дохід її склав 129 098 гривень.

Подружжя має двох дочок, і одна із них, за інформацією декларації батька, має земельну ділянку в селі Лотівка Шепетівського району, 18 400 гривень отримала соцдопомоги на дитину, ще 14 530 гривень – склав дохід від надання майна в оренду.

Нагадаємо, кореспонденти сайту «Є» вже розглянули декларації новопризначених голів Білогірської РДА Юрія Загоруйка, Віньковецької РДА Володимира Лужняка, Волочиської РДА Юрія Марущина, Городоцької РДА Жанни Кордас, Деражнянської РДА Олександра Щербаня, Дунаєвецької РДА Ярослава Купчика, Ізяславської РДА Івана Федорчука, Кам’янець-Подільської РДА Анатолія Бернашевського, Красилівської РДА Василя Кравчука, Летичівської РДА Раїси Кабанової, Новоушицької РДА Олександра Солов’я, Полонської РДА Анатолія Мороза, Славутської РДА Олександра Мельника, Старокостянтинівської РДА Альони Пасічник, Старосинявської РДА Надії Вікарської, Хмельницької РДА Артема Багінського, Чемеровецької РДА Юлії Андрущенко, Теофіпольської РДА Олени Ковцун та Ярмолинецької РДА Василя Гуменюка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую