Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Солодка випічка
Шарлотка-«лінивиця» на згущеному молоці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 9826
Шарлотку можуть готувати навіть діти, якщо їм один раз показати. А цей рецепт, мабуть, «найледачішого» пирога. Готується він без використання цукру. В тісто за основу додається згущене молоко. Начинка ж може бути будь-яка. У мене сливи та яблука.
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 9826
Шарлотку можуть готувати навіть діти, якщо їм один раз показати. А цей рецепт, мабуть, «найледачішого» пирога. Готується він без використання цукру. В тісто за основу додається згущене молоко. Начинка ж може бути будь-яка. У мене сливи та яблука.
Сливовий пиріг на сметані
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 8716
Пирогів зі сливами дуже багато, рецептура у всіх різна, я ж хочу запропонувати свій варіант. Він готується на сметані й не має в своєму складі масла. Це не лише здешевлює продукт, але й робить його менш калорійним.
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 8716
Пирогів зі сливами дуже багато, рецептура у всіх різна, я ж хочу запропонувати свій варіант. Він готується на сметані й не має в своєму складі масла. Це не лише здешевлює продукт, але й робить його менш калорійним.
Сирний пиріг з ожиною (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
солодка випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 4482
Цей пиріг сміливо можна назвати тортом, такою ніжною та смачною виходить начинка. На окремі «дифірамби» заслуговує і тісто — пісочне й крихке, воно просто тане у роті. Ожину краще брати садову солодких сортів. Тоді кісточки абсолютно не відчуваються.
солодка випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 4482
Цей пиріг сміливо можна назвати тортом, такою ніжною та смачною виходить начинка. На окремі «дифірамби» заслуговує і тісто — пісочне й крихке, воно просто тане у роті. Ожину краще брати садову солодких сортів. Тоді кісточки абсолютно не відчуваються.
Персиковий пиріг «Ніжність»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 4068
Смак у пирога ніжний, у міру вологий і соковитий. І, що найголовніше, готувати його швидко та легко. Результатом залишилася дуже задоволена.
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 4068
Смак у пирога ніжний, у міру вологий і соковитий. І, що найголовніше, готувати його швидко та легко. Результатом залишилася дуже задоволена.
Кухе «Абрикосові хмаринки»
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 3294
Кухе (або кухен) – це чудовий повітряний бісквіт, легкий немов хмаринки! Готується він швидко та просто! Замість абрикосів можна використовувати персики, сливи, ананаси, мандаринки (тільки з дольок потрібно попередньо зняти плівочку). А ось із абрикосами виходить ароматна помаранчево-сонячна смакота
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 3294
Кухе (або кухен) – це чудовий повітряний бісквіт, легкий немов хмаринки! Готується він швидко та просто! Замість абрикосів можна використовувати персики, сливи, ананаси, мандаринки (тільки з дольок потрібно попередньо зняти плівочку). А ось із абрикосами виходить ароматна помаранчево-сонячна смакота
Шоколадні біскотті зі шматочками шоколаду, інжиром та горіхами
солодка випічка, печиво
Світлана ЯСЬКОВА 3250
Biscotto – перекладається з італійського як «двічі запечене», адже за рецептурою ми формуємо багети, які запікаємо, а потім нарізаємо їх скибочками і знову підсушуємо в духовці.
солодка випічка, печиво
Світлана ЯСЬКОВА 3250
Biscotto – перекладається з італійського як «двічі запечене», адже за рецептурою ми формуємо багети, які запікаємо, а потім нарізаємо їх скибочками і знову підсушуємо в духовці.
Сирний пиріг з абрикосами в сметанній заливці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 3853
Я просто обожнюю ароматні абрикосові пироги! Солодке сирне тісто і соковиті кислуваті фрукти ідеально створені одне для одного! Отже, нині абрикоси правлять бал.
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 3853
Я просто обожнюю ароматні абрикосові пироги! Солодке сирне тісто і соковиті кислуваті фрукти ідеально створені одне для одного! Отже, нині абрикоси правлять бал.