emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Закуски

«Рибацький» оселедець із карася – рецепт від любителів «тихого» полювання
закуски, риба та морепродукти, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 55226
Рибка виходить ніжна, в міру солона й пікантна, а головне – у ній абсолютно не має кісточок.
Закуска: оселедець зі смородиною
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2777
Якщо у мене в морозилці є запас чорної смородини, то ця закуска постійний гість на нашому столі.
Шуба в «шубці»
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 3386
Обожнюю оселедець у всіх його проявах. А така інтерпретація шуби дуже вигідна, адже й тарілки залишаються чистими, і для фуршетного столу це ідеальний варіант.
Новорічне меню: щука, фарширована сьомгою
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4633
Фарширована риба завжди виглядає ошатно на будь-якому святковому столі. А фарширована щука взагалі вважається царською стравою.
Новорічне меню: рулетики з лаваша із сьомгою, сиром та огірком
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5821
Бутерброди, тости та канапки – це сумно й повсякденно. На зміну приходить вірменський лаваш із різними начинками.
Новорічне меню: млинцеві зелені роли з сирною начинкою
закуски, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 4065
Ідеальна закуска для Новорічного столу.
Печінкові рулетики із сирно-овочевою начинкою
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 36449
Ці печінкові млинчики виходять тонкими, м’якенькими та ніжними. А цікава начинка робить їх неймовірно смачними
Скумбрія «Чотири плюса» в чайному розсолі
закуски, риба та морепродукти, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 11197
Така рибка і за зовнішнім виглядом, і за смаком дуже нагадує скумбрію холодного копчення
Запечений рулет зі свинячого "фартуха" (очеревини)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 93349
Родзинкою цієї страви є цікавий маринад на основі кисло-солодкого смородинового желе. Завдяки йому м’ясо виходить дуже ніжним й соковитим.
1 « 10 11

12

13 14
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо