clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Закуска з оселедця «Ікринка» в лаваші
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 360
Рибна паста для бутербродів, смачна намазка на хліб, паштет «Ікринка», «ікорне» масло... Якою б назвою не називали цю закуску, смак у неї неодмінно неперевершений!
Мариновані печериці «П’ятихвилинка»
закуски, гриби, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 486
Це найшвидший спосіб маринування грибів у домашніх умовах!
Тарталетки з ікрою та сирно-авокадовим мусом
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 405
Швидка, проста в приготуванні, оригінальна й дуже красива закуска.
Салат «Колібрі» з ананасом, шинкою, корейською морквою та мандаринами
салати
Світлана ЯСЬКОВА 451
Кисло-солодкі тропічні фрукти на кшталт ананасів та мандаринів ідеально поєднується з багатьма інгредієнтами.
Хребти лосося в медово-гірчичному маринаді
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 538
Я вважаю, що кращого маринаду для червоної рибки, ніж цей, немає!
Начинка із замороженої вишні для пиріжків та пирогів
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 524
У неї досить густа консистенція, тому вона ідеальна для будь-якої випічки.
Кус-кус з овочами
крупи та страви з борошна, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 573
Подавати як гарнір, або як самостійну страву.
Як правильно варити рис для суші?
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 429
Найголовнішим інгредієнтом в суші та ролах я вважаю рис! Якщо приготувати його за всіма правилами – це вже половина успіху!
Морква по-корейськи «Фірмова»
закуски, салати
Світлана ЯСЬКОВА 547
Ароматна, дуже соковита, солодко-гостренька, в міру хрустка.
Качка в апельсиновій глазурі, фарширована грушами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 455
Ця страва виглядає дуже урочисто, вона немов справжня прима святкового столу!

1

2 3 » 146