clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Страви з курячої печінки: топ-6 найоригінальніших рецептів
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7131
Всі страви з цієї смачної кулінарної підбірки підходять і для повсякденного, і для святкового меню.
Найсмачніші котлети: шість найоригінальніших рецептів
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1908
Вони урізноманітнять буденне меню та обов’язково припадуть до смаку вашим близьким, адже гарантовано виходять ніжними та соковитими.
Свинячі ребра, запечені по-португальськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 957
Страва шалено смачна й ароматна, готується швидко, а з'їдається ще швидше!
Сациві з курячих гомілок
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 555
Виходить дуже смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді!
Шість найсмачніших новорічно-різдвяних страв з усього світу
салати, риба та морепродукти, м`ясо та субпродукти, солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 1264
У всьому світі на Різдво та Новий рік готують страви, які вважаються найкращими та найсмачнішими. Вони перевірені вже не одним поколінням, і їх обожнюють всі без винятку!
Куряча печінка, запечена з чорносливом та сиром
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1102
Печінка виходить дуже м'якою, ніжною, соковитою, з приємним «димним» присмаком чорносливу.
Курячі гомілки в кукурудзяно-сирному паніруванні
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 632
М’ясо виходить дуже смачним, соковитим, із хрусткою апетитною скоринкою.
Капуста зі свининою в рукаві
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 2291
Це рецепт швидкої гарної вечері на кожен день, приготування якої не займе багато часу.
Котлети по-сербськи «Уштіпци»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 1016
Дуже смачні, ароматні, ніжні й соковиті.
Канелоні з курятиною та цибулею під адигейським сиром
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 1380
Ця страва дивує багатством свого смаку, при цьому готувати її досить просто. Із таким рецептом впорається навіть підліток!
1 2

3

4 5 » 33