Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Перші страви
Суп із «ледачими» пельменями
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 5784
Смачна, ситна і, водночас, не важка перша страва.
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 5784
Смачна, ситна і, водночас, не важка перша страва.
Крем-суп «Мадам ДюБаррі» – ніжний смак Франції
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 8029
Оксамитова консистенція цієї першої страви повністю виправдовує свою назву.
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 8029
Оксамитова консистенція цієї першої страви повністю виправдовує свою назву.
Французький цибульний суп: ніжно й вишукано
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 8676
Ця перша страва для французів – як для нас борщ. Якщо не вдаватися в деталі, то це величезна кількість цибулі в бульйоні з грінками та сиром.
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 8676
Ця перша страва для французів – як для нас борщ. Якщо не вдаватися в деталі, то це величезна кількість цибулі в бульйоні з грінками та сиром.
Гаспачо зі сметанно-базиліковим соусом – традиційний іспанський томатний суп (відеорецепт)
перші страви, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 5695
Наприкінці літа та восени гаспачо смакує найбільше, оскільки для його приготування використовуються домашні городні овочі – спілі м’ясисті помідори, хрумкі огірочки та солодкий болгарський перчик.
перші страви, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 5695
Наприкінці літа та восени гаспачо смакує найбільше, оскільки для його приготування використовуються домашні городні овочі – спілі м’ясисті помідори, хрумкі огірочки та солодкий болгарський перчик.
Суп із зеленого горошку з копчениною та часниковими грінками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 6039
Пряна та ароматна перша страва. Особливо вона смакуватиме, якщо готувати її на реберцях.
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 6039
Пряна та ароматна перша страва. Особливо вона смакуватиме, якщо готувати її на реберцях.
Суп на реберцях із сирними галушками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 10344
Хто сказав, що суп — це одноманітність та буденність? Якщо трішки пофантазувати, то можна зі звичайної першої страви зробити а-ля ресторанну!
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 10344
Хто сказав, що суп — це одноманітність та буденність? Якщо трішки пофантазувати, то можна зі звичайної першої страви зробити а-ля ресторанну!
Солянка збірна м’ясна: рятуємо продукти після свят
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 15592
У приготуванні цієї першої страви слід дотримуватися трьох головних правил – вона має бути наваристою, гостренькою, солоненькою та кисленькою.
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 15592
У приготуванні цієї першої страви слід дотримуватися трьох головних правил – вона має бути наваристою, гостренькою, солоненькою та кисленькою.
Морквяно-імбирний крем-суп із часником та рум’яними грінками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4616
По-справжньому зимова, дуже смачна і легка в приготуванні перша страва з легким імбирним смаком.
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4616
По-справжньому зимова, дуже смачна і легка в приготуванні перша страва з легким імбирним смаком.
Суп із зеленого горошку з часниково-сирними рулетиками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4591
Дуже незвичайна, але напрочуд смачна перша страва.
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 4591
Дуже незвичайна, але напрочуд смачна перша страва.
Грибна юшка – національна родзинка Карпат
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 228892
Завдяки різноманітності карпатської кухні, ароматний і насичений суп з білих грибів може готуватися по-різному навіть в одному й тому ж селищі.
перші страви, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 228892
Завдяки різноманітності карпатської кухні, ароматний і насичений суп з білих грибів може готуватися по-різному навіть в одному й тому ж селищі.