emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Паска повністю готова лише на другий день
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2105
Тісто, з якого готується паска — дріжджове. Однак, воно відрізняється від звичайного тим, що для його приготування потрібно більше жиру та яєць.
ВЕЛИКОДНІЙ СТІЛ: «Наполеон» закусочний
закуски, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 13619
Рецепт з розряду — «просто готувати смачно з’їсти».
Кожен колір крaшанки має певну символіку
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2983
Це оберіг і найкращий великодній подарунок друзям і близьким.
Сирна шоколадна паска з чорносливом, інжиром та родзинками
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 3148
Шоколад+сухофрукти – це завжди безпрограшний варіант. А якщо вони поєднуються ще й із ніжною сирною масою, то такий смаколик здатен підкорити серце гурмана назавжди.
Коломба — традиційна італійська великодня паска-кекс
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 8599
Традиційно випікається у формі голубки або хреста, але це не принципово.
Немає холодцю без хрону
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2639
Кореспонденти газети «Є» в рамках чергової дегустації дізнавалися, який хрін покласти до великоднього кошика
Постимо смачно: Лаханорізо — тушкований із молодою капустою рис по-грецьки
крупи та страви з борошна, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 6594
За цією дивною і трохи смішною для нашого вуха назвою ховається дуже проста, бюджетна та неймовірна смачна страва грецької кухні.
«Декупаж на великодніх яйцях можна зробити за допомогою білка»
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 10779
У цьому нас запевнила майстриня Віра Шиміліна, яка вже не один рік поспіль із успіхом користується цією технікою декорування й оздоблення крашанок.
Весняний салат із редиски, бринзи й кукурудзи
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2813
Крім того, що легкий та неймовірно смачний, він ще й готується буквально за 10-15 хвилин.
Флепджек – англійське медове печиво-казинаки
десерти, печиво
Світлана ЯСЬКОВА 4619
Сухофрукти збагачують вівсяний смак та роблять його цікавішим.
1 « 140 141

142

143 144 » 178
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо