Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Куряча печінка в сирному соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3739
Ніжна страва для легкого сніданку або приємної вечері.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3739
Ніжна страва для легкого сніданку або приємної вечері.
Салат з креветками, грейпфрутом, адигейським сиром і м'ятною заправкою
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2543
Морепродукти з імбирною ноткою, соковитий грейпфрут і свіжість м’яти – вишукане й неймовірно смачне поєднання.
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2543
Морепродукти з імбирною ноткою, соковитий грейпфрут і свіжість м’яти – вишукане й неймовірно смачне поєднання.
Торт «Жіноча примха»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 50692
Шоколадно-маково-горіхово-родзинковий смаколик із ніжним заварним кремом.
торти
Світлана ЯСЬКОВА 50692
Шоколадно-маково-горіхово-родзинковий смаколик із ніжним заварним кремом.
Чи є м'ясо у сардельках?
порадник, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 2796
З'ясовували кореспонденти «Є» на початку «сезону гриль», провівши дегустацію найпопулярнішого після шашлику продукту сучасних українських пікніків.
порадник, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 2796
З'ясовували кореспонденти «Є» на початку «сезону гриль», провівши дегустацію найпопулярнішого після шашлику продукту сучасних українських пікніків.
Гречаники у вафельних трубочках, смажені в клярі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3904
Рум'яні, хрусткі трубочки, з цікавою соковитою начинкою готуються просто, а розходяться на «ура».
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3904
Рум'яні, хрусткі трубочки, з цікавою соковитою начинкою готуються просто, а розходяться на «ура».
Шварцвальдський торт: у народі просто — «Чорний ліс»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 6949
Соковиті пряні ягоди вишні, ніжне вершкове суфле, п'янкий смак просочення — цей знаменитий німецький тортик підкорив серця мільйонів ласунів в усьому світі.
торти
Світлана ЯСЬКОВА 6949
Соковиті пряні ягоди вишні, ніжне вершкове суфле, п'янкий смак просочення — цей знаменитий німецький тортик підкорив серця мільйонів ласунів в усьому світі.
ВЕЛИКОДНІЙ СТІЛ: Салат з пекінкою, сулугуні, гранатом і куркою
салати
Світлана ЯСЬКОВА 6549
Смачний, легкий, низькокалорійний і свіженький салатик із цікавим смаком.
салати
Світлана ЯСЬКОВА 6549
Смачний, легкий, низькокалорійний і свіженький салатик із цікавим смаком.
Секрет ідеальної картоплі в «мундирі» для салатів
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4136
Прошу не кидати в мене тапками, адже що може бути простіше, ніж варена в шкірочці картопля? Як не дивно, цей процес можна вдосконалити, якщо дотримуватися певних правил.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4136
Прошу не кидати в мене тапками, адже що може бути простіше, ніж варена в шкірочці картопля? Як не дивно, цей процес можна вдосконалити, якщо дотримуватися певних правил.
Щоб паска не черствіла
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 14191
Найпростіший спосіб зберегти великодній хліб м’яким та свіжим — покласти в ємність, де він зберігається, скибочку яблука.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 14191
Найпростіший спосіб зберегти великодній хліб м’яким та свіжим — покласти в ємність, де він зберігається, скибочку яблука.
ВЕЛИКОДНІЙ СТІЛ: Риба, запечена в сметанному соусі
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7961
Рибка виходить м'яка, ніжна, з вершковим смаком.
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7961
Рибка виходить м'яка, ніжна, з вершковим смаком.