Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Салат з корейською морквою і маринованим огірком
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 5644
Чудовий, пікантний, гостренький салатик для вашого столу. Така страва стане прекрасним доповненням до м'яса.
салати, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 5644
Чудовий, пікантний, гостренький салатик для вашого столу. Така страва стане прекрасним доповненням до м'яса.
Узбецький плов з телятиною і чорносливом
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 5200
Щоб узбецький плов завжди був у вас ідеальним, потрібно дотримуватися при приготуванні певних правил.
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 5200
Щоб узбецький плов завжди був у вас ідеальним, потрібно дотримуватися при приготуванні певних правил.
Торт «Три шоколада»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4931
Повітряний шифоновий смаколик для справжніх шоколадоголіків
торти
Світлана ЯСЬКОВА 4931
Повітряний шифоновий смаколик для справжніх шоколадоголіків
«Нісуаз» – неповторний салат родом із Ніцци
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2891
Я знайшла рецепт цього чудового салату в книзі «Рецепти Юлії Висоцької», він також є однією з улюблених страв «пекельного шефа» Арама Мнацаканова.
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2891
Я знайшла рецепт цього чудового салату в книзі «Рецепти Юлії Висоцької», він також є однією з улюблених страв «пекельного шефа» Арама Мнацаканова.
Шоколадний фондан — смакота родом із Франції
солодка випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 3803
Вологий кексик із густим трюфельним смаком — найпопулярніший десерт у світі
солодка випічка, десерти
Світлана ЯСЬКОВА 3803
Вологий кексик із густим трюфельним смаком — найпопулярніший десерт у світі
Картопляний гратен Дофінуа
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 4158
Страва із золотавою скоринкою із вишуканим смаком та ароматом
овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 4158
Страва із золотавою скоринкою із вишуканим смаком та ароматом
Запечений рулет зі свинячого "фартуха" (очеревини)
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 98601
Родзинкою цієї страви є цікавий маринад на основі кисло-солодкого смородинового желе. Завдяки йому м’ясо виходить дуже ніжним й соковитим.
закуски, м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 98601
Родзинкою цієї страви є цікавий маринад на основі кисло-солодкого смородинового желе. Завдяки йому м’ясо виходить дуже ніжним й соковитим.
Львівський сирник — місто Лева на тарілці
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 6963
Цей смаколик є хітом галицької кухні. Легкий і ніжний десерт, без якого не можна собі уявити жодної кав'ярні Львова.
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 6963
Цей смаколик є хітом галицької кухні. Легкий і ніжний десерт, без якого не можна собі уявити жодної кав'ярні Львова.
Салат із пекінською капустою, морепродуктами та гранатом
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5829
Це дуже простий рецепт, але сам салатик виходить смачним, легким і найголовніше корисним.
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5829
Це дуже простий рецепт, але сам салатик виходить смачним, легким і найголовніше корисним.
Розкриваємо секрети приготування домашнього майонезу
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7559
Скориставшись цими порадами, ви готуватимете майонез як справжні кулінарні гуру
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7559
Скориставшись цими порадами, ви готуватимете майонез як справжні кулінарні гуру