Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Вчимося готувати яйця «Пашот» (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 2678
Зварені в такий спосіб яйця, дуже схожі на ті, які подають на сніданок у затишних італійських та французьких кафешках. Мені завжди здавалося, що приготувати їх шалено складно, але виявилося, що це простіше нікуди!
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 2678
Зварені в такий спосіб яйця, дуже схожі на ті, які подають на сніданок у затишних італійських та французьких кафешках. Мені завжди здавалося, що приготувати їх шалено складно, але виявилося, що це простіше нікуди!
Салат-коктейль «Тунець у бокалі»
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3666
Я нині з дуже простим, але неймовірно смачним салатиком. Роблю його часто на вечерю, коли після трудового дня абсолютно немає часу на приготування.
салати, риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3666
Я нині з дуже простим, але неймовірно смачним салатиком. Роблю його часто на вечерю, коли після трудового дня абсолютно немає часу на приготування.
Печінковій торт «Святковий» з грибами та ковбасним сиром
закуски, м`ясо та субпродукти, гриби, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 6518
Ніжний смак, гарний вигляд і простота приготування
закуски, м`ясо та субпродукти, гриби, оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 6518
Ніжний смак, гарний вигляд і простота приготування
«Правильні» американські панкейки
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 13276
Ці млинці кардинально відрізняються від бабусиних оладок. Це ціла філософія сніданків, сотні соусів і начинок, різні форми й смаки.
оладки млинці та сирники
Світлана ЯСЬКОВА 13276
Ці млинці кардинально відрізняються від бабусиних оладок. Це ціла філософія сніданків, сотні соусів і начинок, різні форми й смаки.
Заготовка для домашнього гарячого шоколаду
десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3261
Набридло купувати пакетики для приготування гарячого шоколаду, які містять у своєму складі невідомо які компоненти? Тоді вам по дорозі зі мною!
десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3261
Набридло купувати пакетики для приготування гарячого шоколаду, які містять у своєму складі невідомо які компоненти? Тоді вам по дорозі зі мною!
Ачма грузинська «ледача»
закуски, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 4358
Відомий грузинський пиріг із різних видів сиру, який готується з великої кількості шарів тіста. Але складний процес приготування можна значно спростити.
закуски, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 4358
Відомий грузинський пиріг із різних видів сиру, який готується з великої кількості шарів тіста. Але складний процес приготування можна значно спростити.
Курячі гомілки в тісті із кунжутом
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 6455
Цю страву можна описати двома словами: дешево й вишукано! Адже одна порція буде коштувати не багато, а на смак і на вигляд це дуже оригінально!
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 6455
Цю страву можна описати двома словами: дешево й вишукано! Адже одна порція буде коштувати не багато, а на смак і на вигляд це дуже оригінально!
Гарбузовий чізкейк із корицею
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 6773
Найніжніший чіз із цікавим багатим смаком та яскравим сонячним забарвленням. Для похмурого дощового дня ця випічка справжній антидепресант.
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 6773
Найніжніший чіз із цікавим багатим смаком та яскравим сонячним забарвленням. Для похмурого дощового дня ця випічка справжній антидепресант.
Паел’я з курятиною та овочами
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 2650
Смакота родом із Іспанії — мінімум зусиль, максимум задоволення.
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 2650
Смакота родом із Іспанії — мінімум зусиль, максимум задоволення.
Торт «Ніжна осінь»
торти
Світлана ЯСЬКОВА 6964
Чому тортик має саме таку назву залишається для мене загадкою, адже в його основі літні ягоди, а не осінні дари природи… Я швидше назвала б його «Ягідна розкіш»!
торти
Світлана ЯСЬКОВА 6964
Чому тортик має саме таку назву залишається для мене загадкою, адже в його основі літні ягоди, а не осінні дари природи… Я швидше назвала б його «Ягідна розкіш»!