clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Пікнік

Короп гарячого копчення – швидко, просто й смачно
риба та морепродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 14821
Люблю коропа в будь-якому вигляді. А якщо цю рибку закоптити в домашній коптильні, то смачнішого делікатесу годі й шукати!
Люля-кебаб на мангалі – смачна альтернатива шашлику
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 5750
Соковиті, ароматні, пікантні а-ля котлетки-ковбаски, дуже популярні на Кавказі, в Середній Азії та Туреччині.
Скумбрія-гриль на багатті – лідер серед страв на мангалі
риба та морепродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 28536
Поки сезон пікніків не скінчився є ще можливість спробувати приготувати рибку на багатті.
Печериці-гриль – закуска для «розігріву» перед шашликом
гриби, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 25204
Таку смакоту ми завжди готуємо на мангалі, щоб «розбавити» очікування головної страви пікніку – м’яса.
Лагман по-«похідному» – мій швидкий варіант
пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 2424
Рецепт приготування цього не зовсім традиційного лагману не стільки оригінальний, скільки перевірений неодноразовим приготуванням та схвалений найвибагливішими гурманами.
Псевдо-шашлик у духовці – смакота без мангалу та диму
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 13924
Нітрохи не гірший за свого «побратима», підсмаженого на багатті.
СМАЧНІ ІДЕЇ ДЛЯ ПІКНІКА: Картопля-кебаб із салом
овочеві страви, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 5392
Такий варіант може стати чудовим гарніром до будь-якого м'яса на мангалі.
Шашлик із «родзинкою» за рецептом мого батька
м`ясо та субпродукти, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 5056
Саме в такий спосіб смажать м’яско відомі м’ясоїди та шашликолюби.
Фірмовий шашлик від мангальника Дмитра Савчука
м`ясо та субпродукти, рецепт від шеф-кухаря, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 5667
М’ясо завдяки сухому маринаду завжди виходить м’яким, соковитим та ніжним.
Картопля-«гармошка», печена з салом
овочеві страви, пікнік
Світлана ЯСЬКОВА 12580
Таку страву не соромно подавати на святковий стіл у вигляді ошатного гарніру.
1

2

3