Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Порадник
Пакет та рукав для запікання: безпека, вибір та правила використання
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 26515
Вони, хоча й з'явилися у продажу відносно недавно, проте швидко стали помічниками на кухні для багатьох жінок.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 26515
Вони, хоча й з'явилися у продажу відносно недавно, проте швидко стали помічниками на кухні для багатьох жінок.
Як найкраще заготовити щавель на зиму?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 35816
Його можна солити, бланшувати, заморожувати і просто... залити сирою водою
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 35816
Його можна солити, бланшувати, заморожувати і просто... залити сирою водою
Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої закуски
гриби, крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 11557
+ рецепт «твердої» кукурудзяної каші із грибами під ніжним сирним соусом.
гриби, крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 11557
+ рецепт «твердої» кукурудзяної каші із грибами під ніжним сирним соусом.
Ванільний цукор краще зробити власноруч
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7174
Переймаємо досвід у досвідчених кондитерів та кулінарів.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7174
Переймаємо досвід у досвідчених кондитерів та кулінарів.
Як приготувати смачні часникові крутони ?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 10202
Ці хрумкі підсмажені в олії та вершковому маслі гріночки доповнять будь-який суп та додадуть смаку будь-якому салатику.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 10202
Ці хрумкі підсмажені в олії та вершковому маслі гріночки доповнять будь-який суп та додадуть смаку будь-якому салатику.
Ароматні салатні заправки від Сергія Калініна
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4098
Екс-суддя «МайстерШеф» та постійний кулінарний експерт передачі «Все буде смачно» поділився, як урізноманітнити смак звичайних салатів
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4098
Екс-суддя «МайстерШеф» та постійний кулінарний експерт передачі «Все буде смачно» поділився, як урізноманітнити смак звичайних салатів
Ідеальний карамельний соус, з яким впорається навіть дитина
десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4521
Підійде до крамблів, штрудлів, морозива, тістечок, млинців...
десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4521
Підійде до крамблів, штрудлів, морозива, тістечок, млинців...
«Трав’яна» кухня: усе, що є на городі — згодиться на нашому столі!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5475
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5475
Запевняють досвідчені городниці, які зі звичайних трав готують справжні кулінарні шедеври
Як правильно виходити з посту?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2799
Лікар-дієтолог Альона Брянцева радить, щоб розговіння відбувалося поетапно. Бажано вводити по одному тваринному продукту в кожен прийом їжі.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2799
Лікар-дієтолог Альона Брянцева радить, щоб розговіння відбувалося поетапно. Бажано вводити по одному тваринному продукту в кожен прийом їжі.
Цукрова глазур для пасок, яка не липне й не кришеться
солодка випічка, десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 31118
Завдяки желатину виходить просто ідеальне покриття для традиційної страви Великодня!
солодка випічка, десерти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 31118
Завдяки желатину виходить просто ідеальне покриття для традиційної страви Великодня!