emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Порадник

Наш експеримент: щоб праска знову парувала
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3465
Ми намагалися видалити накип у старих прасках за допомогою різних засобів, аби перевірити, які із них найдієвіші.
Креативні девайси й кухонні «помічники», які полегшують життя господині
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3451
Ми пройшлися побутовими магазинами й крамничками посуду та склали своєрідний рейтинг господарських аксесуарів та дрібничок, які стануть у пригоді в кожному домі.
П’ять незвичних оригінальних способів фарбування великодніх яєць
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5726
Кожен з них ми випробували на собі, тому з упевненістю можемо сказати: вийде й у вас!
Наш експеримент: Як зварити яйце, щоб воно не тріснуло?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 16685
Перед будь-яким фарбуванням крашанок важливо правильно підготувати яйця. А саме, відварити їх, щоб шкаралупа залишилася неушкодженою і на ній не утворилися тріщини.
Як вибирати якісні яйця до Великодня?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2810
Випробовуємо продукт світлом, теплом, сіллю та на «око», а також вивчаємо маркування та розподіляємо на «касти».
Ідеальна цукрова помадка, білкова глазур та корисна альтернатива кольоровій посипці
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 14139
«Гурман» зібрав цікаві ідеї та поради прикрашання Великодніх пасок.
Дегустаційна зала: які крабові палички найкраще смакують у піст? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 8580
Працівники редакції продегустували один із найпопулярніших продуктів українських салатів й обрали найсмачніший
Соєвий соус: як ми обирали якісний (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 11412
Варто навчитися відрізняти натуральний і корисний продукт від його хімічного сурогату, адже останній може не лише погіршити смак ваших страв, а й обдарувати небезпечними речовинами.
Гелеві, сухі чи натуральні: якими барвниками підфарбовувати креми та тісто?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 30248
Для створення яскравих і цікавих кольорів і забарвлень домашніх ласощів без їхнього використання не обійтися.
Як приготувати шоколад для торту з какао?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 21049
Зробивши це власноруч, можна значно зменшити собівартість багатьох смаколиків.
1 « 6 7

8

9 10 » 21
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо