emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Порадник

Як зварити інвертний сироп вдома: що це таке та коли він потрібен?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 33510
Найідеальніший замінник патоки, без якої не приготуєш красивої дзеркальної глазурі та не спечеш смачного різдвяного кексу!
Як оздобити новорічний торт?
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5139
Секрети декорування сучасних десертів із дзеркальною глазур’ю розкриває кондитер Оксана Бондаренко.
Новорічна дегустація: які "золоті" підкопчені рибки ідеально лягають на хліб? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 4746
Відносно доступна ціна відкриває шпроти для будь-якої соціальної категорії населення. Щоб показати все, що приховано всередині жерстяної бляшанки, працівники редакції провели чергову дегустацію
Домашній майонез без яєць за 1 хвилину
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 14972
Ідеальний рецепт всіма улюбленого соусу, який виходить завжди!
Як ми шукали якісне масло (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 12760
Кореспонденти редакції провели чергову дегустацію й обирали найсмачніше «вершкове»
Готуємо тісто для лазаньї власноруч
крупи та страви з борошна, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 78487
Якщо ви часто або хоча б періодично готуєте лазанью, то є сенс навчитися робити тісто для неї своїми руками. Тим більше, що це досить просто!
Чим швидко відчистити сковорідку та духовку?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 8115
Працівники редакції в рамках чергового дослідження випробовували засоби для видалення жиру та кіптяви на кухні
Наша дегустація: якими мають бути кукурудзяні палички? (відео)
порадник, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 6539
Кукурудзяне борошно, пудра й олія — саме таким має бути ідеальний склад хрумких ласощів родом із дитинства. В рамках чергової аматорської дегустації ми визначали найсмачніші кукурудзяні палички.
Наша дегустація: Які кавуни найсолодші?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7548
Усією редакцією ми дегустували кавуни. Не ті, які на баржі пливли до столиці, але ті, які знайшли у торгових точках Хмельницького.
Хороша цукрова пудра — запорука вдалої мастики для торту
торти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6559
У цьому мене запевнила талановитий кондитер Наталя Сова. Жінка каже, що готову солодку масу зручно зберігати в холодильнику в звичайному пакеті, а за необхідності — просто розігрівати в мікрохвильовці.
1 « 7 8

9

10 11 » 21
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо