emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Порадник

Голубці з різних країн і їх цікаві відмінності
м`ясо та субпродукти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 8077
Загорнутий у капустяне листя фарш має складне і трохи заплутане походження.
Ванільний цукор домашнього виробництва
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4786
Легко, швидко, ощадно і, що найважливіше, без усіляких хімічних ароматизаторів!
Варимо пшеницю для куті: покрокова інструкція та корисні поради
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 98449
Як приготувати зерна, щоб вони були смачними та не розвареними?
Що має бути на новорічному столі: задобрюємо Білого Металевого Бика
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1455
До свят треба готуватися заздалегідь, тому астрологи розповіли, чим пригощати гостей, а що не рекомендується включати до святкового меню.
Прикрашаємо страви в стилі Білого Металевого Бика: смачні фото-ідеї
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2032
Різноманітні наїдки у вигляді голови бичка виглядатимуть симпатично та символічно на новорічному столі.
Чим замінити заборонені в піст продукти?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 1153
Найкраща альтернатива м'ясу та тваринній білковій їжі – бобові, а також гриби, горіхи, насіння і злаки.
П’ять способів замінити розпушувач для тіста
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 11378
Завдання розпушувача — надавати тісту правильну, ніжну й повітряну консистенцію. Що робити, якщо промисловий пекарський порошок закінчився, а потрібно замісити тісто?
Альтернатива «газировці»
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2185
Солодкі холодні напої, які чудово втамовували спрагу, в українській кухні традиційно готували із фруктів та ягід.
Щоб відмити руки після молодої картоплі та соку ягід
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 9235
Досвідчені господині знають безліч поширених методів, які допоможуть позбутися глибоких забруднень і вибілять шкіру та нігті.
Як заготовити зелень на зиму, не втративши смак, аромат та користь?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5602
Правильне зберігання різних пряних трав дозволить додавати їх у салати, соуси, супи та другі страви цілий рік
1

2

3 4 » 21
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо