Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Порадник
Збирайте лише знайомі гриби — золота заповідь грибника
гриби, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3352
Вирушаючи на «тихе полювання», потрібно пам'ятати й сумлінно дотримуватися правил.
гриби, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3352
Вирушаючи на «тихе полювання», потрібно пам'ятати й сумлінно дотримуватися правил.
Секрети пишних оладок
оладки млинці та сирники, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4286
Завдяки маленьким кулінарним хитрощам млинчики завжди виходитимуть не лише пухкими, але й неодмінно смачними.
оладки млинці та сирники, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4286
Завдяки маленьким кулінарним хитрощам млинчики завжди виходитимуть не лише пухкими, але й неодмінно смачними.
Як зробити варення густішим?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 21616
Іноді навіть зварений за всіма правилами смаколик виходить зарідким, проте десерту можна повернути необхідну консистенцію.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 21616
Іноді навіть зварений за всіма правилами смаколик виходить зарідким, проте десерту можна повернути необхідну консистенцію.
Сезон полуниці: як вибирати та зберігати, кому та скільки споживати?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6157
При купівлі першої ягоди літа необхідно дуже ретельно підходити до цього процесу – порівнювати колір, смак та навіть запах!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6157
При купівлі першої ягоди літа необхідно дуже ретельно підходити до цього процесу – порівнювати колір, смак та навіть запах!
Чим кабачки дрібніші, тим вони смачніші
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2367
Як вибирати та зберігати ці овочі, та які страви з них найкраще готувати?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2367
Як вибирати та зберігати ці овочі, та які страви з них найкраще готувати?
До кожної страви свій вид цибулі
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3448
Жовта – до м’яса, червона – до сальси та гамбургерів, цибуля-шалот – до омлетів!
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3448
Жовта – до м’яса, червона – до сальси та гамбургерів, цибуля-шалот – до омлетів!
Перетворюємо звичайну сіль на ароматизовану
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4872
Найкорисніша – морська, а найкрасивіша та найапетитніша – «заміксована» з прянощами, травами та іншими ароматними добавками.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4872
Найкорисніша – морська, а найкрасивіша та найапетитніша – «заміксована» з прянощами, травами та іншими ароматними добавками.
Як власноруч приготувати розпушувач для тіста?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 9190
Є два продукти, відсутність яких у господарстві ніколи мене не хвилює – це майонез і розпушувач для тіста.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 9190
Є два продукти, відсутність яких у господарстві ніколи мене не хвилює – це майонез і розпушувач для тіста.
Готуємо цукати для прикрашання паски
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2950
Сухофрукти, зацукровані горіхи й цукати з цитрусових приготовані власноруч виглядатимуть на великодньому хлібі дуже оригінально.
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 2950
Сухофрукти, зацукровані горіхи й цукати з цитрусових приготовані власноруч виглядатимуть на великодньому хлібі дуже оригінально.
Пісна випічка: найсмачніші рецепти до чаю
солодка випічка, порадник, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 68139
Смачні, прості й доступні смаколики на щодень для тих хто постить!
солодка випічка, порадник, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 68139
Смачні, прості й доступні смаколики на щодень для тих хто постить!