emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Найніжніші овочево-рибні котлетки з цікавим пікантним соусом
риба та морепродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7344
У який би спосіб не була приготована риба, вона все одно смакує не всім. Однак значна частина противників цього продукту від рибних котлет не відмовиться.
Цвітна капуста із соусом каррі — прихильникам індійської кухні присвячується
закуски, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 7254
Така капустка виходить ніжною, з приємною помідорною кислинкою. А який колір і аромат від прянощів!
Ягідно-яблучний крамбл із мюслями — традиційний англійський десерт
десерти
Світлана ЯСЬКОВА 6398
Цю запечeну під хрусткою скоринкою смакоту можна готувати із будь-яких фруктів чи ягід.
Баклажани в томатному соусі по-вірменськи +варіант заготовки цієї закуски на зиму
закуски, овочеві страви, домашні заготовки, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 19565
Холодна страва, яка посіла почесне перше місце у моєму рейтингу рецептів із баклажанів.
Спаржева квасоля по-ліванськи – чим простіше, тим смачніше!
закуски, овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 4205
Страва -«трансформер», яка може бути і пікантною закускою, і гарячим рагу.
Желейний торт з ківі без випікання
торти, десерти, печиво
Світлана ЯСЬКОВА 11539
Легкий десерт, який не соромно поставити на святковий стіл.
Кролик по-бельгійськи з вишнями у вишневому пиві
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2858
М’ясо виходить неймовірно ніжним, соковитим, смачним та ароматним.
Булочки-равлики з листкового тіста із ожиною – дуже смачні та абсолютно не клопітні
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 6486
Цікаве формування робить цю випічку ще й неймовірно апетитною та симпатичною.
Кабачковий суп-пюре із куркою та вершками
перші страви
Світлана ЯСЬКОВА 3567
Ніжний, вершковий, легкий супчик, із кремовою, ніби оксамитовою структурою.
Квашені помідори з гірчицею як з бочки
домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 159458
Томати приємно пощипують, а присутність легкого гірчичного аромату та цукор приголомшливо покращують смак розсолу.
1 « 127 128

129

130 131 » 178
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо