emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Кабачки, фаршировані м’ясом та рисом в сметанно-томатному соусі
м`ясо та субпродукти, овочеві страви
Світлана ЯСЬКОВА 11652
Пропоную вам рецепт фаршированих кабачків, які начиняються фаршем на основі рису. Страва не складна, проте дуже смачна.
Сливи мариновані «Закусочні»
закуски, домашні заготовки
Світлана ЯСЬКОВА 54608
Робляться і з'їдаються дуже швидко. А подавати їх можна до кожного святкового столу. Ідеальні до м'яса.
Сливовий пиріг на сметані
солодка випічка
Світлана ЯСЬКОВА 8756
Пирогів зі сливами дуже багато, рецептура у всіх різна, я ж хочу запропонувати свій варіант. Він готується на сметані й не має в своєму складі масла. Це не лише здешевлює продукт, але й робить його менш калорійним.
Картопля в рукаві
овочеві страви, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 35316
Спробуйте запекти картоплю в духовці, і не просто в духовці, а в рукаві із часниковим соусом. Процедура приготування дуже проста, ніяких складнощів немає, проте смак... словами не передати.
Кавуновий салат із фетою по-грецьки
салати
Світлана ЯСЬКОВА 2842
Цей салат середземноморської, а точніше грецької кухні, має незвичайний і дуже яскравий смак.
Овочевий салат «Селянський»
салати
Світлана ЯСЬКОВА 4065
Цей овочевий салатик ситний, смачний та красивий. А ще мені дуже сподобалася заправка.
Мариновані печериці з часником та зеленню
закуски, гриби, пісні страви
Світлана ЯСЬКОВА 15537
Чудові грибочки, як для закуски, так і для салатів.
Лазанья Болоньєзе – традиційна страва італійської кухні
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 8022
Класична лазанья складається з п'яти шарів, але якщо у вас вийде лише три, в цьому немає нічого страшного.
Сирний пиріг з ожиною (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
солодка випічка, відеорецепти
Світлана ЯСЬКОВА 4501
Цей пиріг сміливо можна назвати тортом, такою ніжною та смачною виходить начинка. На окремі «дифірамби» заслуговує і тісто — пісочне й крихке, воно просто тане у роті. Ожину краще брати садову солодких сортів. Тоді кісточки абсолютно не відчуваються.
Як правильно нарізати кавун?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5476
Це найпростіший варіант нарізання кавуна. Такі скибочки зручно брати навіть однією рукою і їсти їх можна естетично, не забруднюючи обличчя та руки. Крім того, кавун залишається практично без кісточок.
1 « 167 168

169

170 171 » 178
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо