Гаряча тема:
- Війна
Гурман
М`ясо та субпродукти
Печінка по-строгановськи
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 9006
Популярний рецепт приготування субпродуктів.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 9006
Популярний рецепт приготування субпродуктів.
Кролик у гірчично-сметанному соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4448
Соус цікавий, пікантний із яскравим ароматом розмарину.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4448
Соус цікавий, пікантний із яскравим ароматом розмарину.
Рулетики з індички в шпинатному-сметанному соусі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4497
Як на мене, то це найвдаліший варіант приготування м’ясних кручеників.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4497
Як на мене, то це найвдаліший варіант приготування м’ясних кручеників.
Шніцелі по-аджарськи з перепелиним яйцем
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4628
Без жодних сумнівів такі котлетки прикрасять будь-який стіл!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4628
Без жодних сумнівів такі котлетки прикрасять будь-який стіл!
Фаршировані курячі крильця
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3098
Спочатку, коли тільки натрапила на цей рецепт, я мало уявляла, як можна без ушкоджень зняти шкірку з крилець. На ділі ж виявилося, що робити це досить просто.
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3098
Спочатку, коли тільки натрапила на цей рецепт, я мало уявляла, як можна без ушкоджень зняти шкірку з крилець. На ділі ж виявилося, що робити це досить просто.
Курячі гомілки в цитрусово-медовій глазурі з морквою та яблуками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3059
Такий варіант приготування курятини набагато корисніший, ніж обсмажування на сковорідці. А ще він набагато смачніший!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 3059
Такий варіант приготування курятини набагато корисніший, ніж обсмажування на сковорідці. А ще він набагато смачніший!
Качка за старовинним англійським рецептом, фарширована потрушками
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 8314
М’ясо виходить соковитим та ніжним, а завдяки яблукам та ягідному джему має приємний кисло-солодкий присмак та просто неймовірний аромат!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 8314
М’ясо виходить соковитим та ніжним, а завдяки яблукам та ягідному джему має приємний кисло-солодкий присмак та просто неймовірний аромат!
Рублені печінкові котлети
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 13485
З цієї кількості субпродуктів виходить повна середня каструлька готових м’якеньких та неймовірно ніжних котлеток!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 13485
З цієї кількості субпродуктів виходить повна середня каструлька готових м’якеньких та неймовірно ніжних котлеток!
Куряча запіканка по-гавайськи
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 4286
Запіканка готується легко і просто. Настрій після її приготування піднімається на весь день, адже вона така яскрава, кольорова й дуже ароматна!
м`ясо та субпродукти, солона випічка
Світлана ЯСЬКОВА 4286
Запіканка готується легко і просто. Настрій після її приготування піднімається на весь день, адже вона така яскрава, кольорова й дуже ароматна!
М’ясо по-гавайськи з ананасами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5440
Чи готують таку страву на Гаваях, я не знаю. Але якщо гавайці цього не роблять, то багато втрачають!
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 5440
Чи готують таку страву на Гаваях, я не знаю. Але якщо гавайці цього не роблять, то багато втрачають!