emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

М`ясо та субпродукти

Куряча печінка в горщиках із болгарським перцем та сиром
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 7799
Соковита, м’яка та ніжна страва під апетитною рум’яною скоринкою – у глиняному горщику звичайна куряча печінка перетворюється на кулінарне диво!
Ніжні курячі тюфтельки з «родзинкою»
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 2623
Дуже цікавий рецепт. Особливо на святковий стіл — коли вже й не знаєш, чим гостей дивувати.
Шпинатна лазанья з індичачим фаршем, кабачками та баклажанами
м`ясо та субпродукти, крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 2889
Ще один дуже смачний варіант славнозвісної італійської страви.
М'ясні «гніздечка» з грибами та сирним міксом
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 6485
Якщо сім'ю вже не здивуєш звичайними котлетами, то пропоную приготувати їх із курячого фаршу з грибною начинкою.
Ледачі бризолі з курячим фаршем і адигейським сиром
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Маргарита Левченко 5786
Ці смачні м'ясні оладки чудово підходять до будь-якого гарніру й просто до овочів.
Варена куряча грудка для салатів за 5 хвилин
м`ясо та субпродукти, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 7192
З цим рецептом ви забудете про те, що філе курятини може бути прісним та сухим!
Фаршировані курячі гомілки з апельсинами
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4754
Поєднання апельсина, часнику, приправ і курячого м'яса нікого не залишить байдужим — це дуже смачно!
Човники з кабачків за рецептом шеф-кухаря медіа-корпорації «Є»
м`ясо та субпродукти, гриби
Світлана ЯСЬКОВА 3718
Це не лише красива, але й нереально смачна, соковита та корисна страва!
Найніжніша печінка в яєчному клярі з цибулею
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 28032
Не дивлячись на те, що печінку полюбляють далеко не всі, є чудові рецепти, завдяки яким їсти її будуть навіть дітки.
Тюфтельки з булгуром у вершковій підливі
м`ясо та субпродукти
Світлана ЯСЬКОВА 4866
Ці найніжніші котлетки просто тануть у роті! Вершковий соус чудово доповнює страву, а запікання в духовці робить її ще й корисною.
1 « 12 13

14

15 16 » 34
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо