Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2557
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2557
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2412
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2412
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2555
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2555
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2619
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2619
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
«Розумне» тістечко – і тоненький бісквіт, і крем-пудинг в одному десерті
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11151
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11151
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
Гострі курячі сердечка по-мексиканськи
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 4757
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
м`ясо та субпродукти, рецепти від читачів
Роксана Галушка 4757
Це дуже смачна й оригінальна закусочна страва, яку можна подавати в поєднанні з різними напоями.
Млинцевий пиріг з сиром та грибами + рецепт млинців за бабусиним рецептом.
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Марина Клімова 9078
Млинці виходять тоненькі, еластичні, не рвуться, не надто масні, просто ідеальні.
оладки млинці та сирники, рецепти від читачів
Марина Клімова 9078
Млинці виходять тоненькі, еластичні, не рвуться, не надто масні, просто ідеальні.
Пісні коржі з капустою від учасника "МайстерШеф" кухаря-аматора Олександра Максимова
пісні страви, рецепт від шеф-кухаря
Дуже актуальна страва не лише під час посту
пісні страви, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
9097
Дуже актуальна страва не лише під час посту
Стейк з ошийка від Юрія Ткача на... сухій сковорідці
м`ясо та субпродукти, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 12878
Відомий гуморист поділився рецептом своєї фірмової родинної страви.
м`ясо та субпродукти, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 12878
Відомий гуморист поділився рецептом своєї фірмової родинної страви.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5538
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5538
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4432
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4432
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico
Ірина ОЛІЙНИК 881
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Ірина ОЛІЙНИК 881
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»
Даша ПАСТЕРНАК 7060
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Даша ПАСТЕРНАК 7060
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.