emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2955
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2716
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2745
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3912
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Cметанні сердечка
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 5638
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Таким надзвичайно простим і швидким у приготуванні соусом я рясно присмачила звичайні макарони, які подавала до яловичих відбивних.
Молочний соус до гарнірів
рецепти від читачів
Ромашка Белая 7702
Таким надзвичайно простим і швидким у приготуванні соусом я рясно присмачила звичайні макарони, які подавала до яловичих відбивних.
Обіцяю, це надзвичайно смачно!
Пісочне печиво із горіхово-фініковою начинкою
рецепти від читачів
Ганна ПАРХОМЕНКО 4335
Обіцяю, це надзвичайно смачно!
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
«Розумне» тістечко – і тоненький бісквіт, і крем-пудинг в одному десерті
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11235
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6903
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5658
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4546
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються

Гастро новини

Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico

Ірина ОЛІЙНИК 1028
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»

Даша ПАСТЕРНАК 7493
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо