Гаряча тема:
- Війна
Гурман
Маначинські лежні
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2955
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
крупи та страви з борошна, овочеві страви
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2955
Лежні вважають старовинною українською стравою, яка побутувала переважно на Поділлі.
Розрепанці з маштаркою
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2716
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
овочеві страви, солона випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2716
Розрепанці, тобто пиріжки з картопляного тіста, були традиційною стравою ще з давніх часів.
Зіньківська чорна ковбаса
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2745
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
м`ясо та субпродукти
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 2745
Цій унікальній страві — сотні років, але скільки точно, не знає ніхто.
Паска на Великдень: добірка вишуканих рецептів випічки
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3912
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
солодка випічка
Оксана КОЛОМІЄЦЬ 3912
Хто сказав, що з рецептом великоднього хліба не можна експериментувати? Пропонуємо здобні, ароматні, незвичні пасочки до вашого святкового столу.
Cметанні сердечка
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 5638
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
печиво, рецепти від читачів
Ірина Машталер 5638
Печиво виходить, м’яке, смачне та розсипчасте.
Молочний соус до гарнірів
рецепти від читачів
Ромашка Белая 7702
Таким надзвичайно простим і швидким у приготуванні соусом я рясно присмачила звичайні макарони, які подавала до яловичих відбивних.
рецепти від читачів
Ромашка Белая 7702
Таким надзвичайно простим і швидким у приготуванні соусом я рясно присмачила звичайні макарони, які подавала до яловичих відбивних.
Пісочне печиво із горіхово-фініковою начинкою
рецепти від читачів
Ганна ПАРХОМЕНКО 4335
Обіцяю, це надзвичайно смачно!
рецепти від читачів
Ганна ПАРХОМЕНКО 4335
Обіцяю, це надзвичайно смачно!
«Розумне» тістечко – і тоненький бісквіт, і крем-пудинг в одному десерті
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11235
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
солодка випічка, десерти, рецепти від читачів
Ангеліна ПІДЛІСНА 11235
Тому, хто ще не зустрічав такого диво-тістечка, поясню чому воно так називається. Всі інгредієнти змішуються, виходить дуже рідке тісто, але в духовці воно «розумним» чином розшаровується на декілька шарів.
Пісні коржі з капустою від учасника "МайстерШеф" кухаря-аматора Олександра Максимова
пісні страви, рецепт від шеф-кухаря
Дуже актуальна страва не лише під час посту
пісні страви, рецепт від шеф-кухаря
Світлана ЯСЬКОВА
9242
Дуже актуальна страва не лише під час посту
Базовий хліб із цибулею від екс-судді шоу «МайстерШеф» Сергія Калініна
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6903
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
солона випічка, рецепт від зірки
Світлана ЯСЬКОВА 6903
Цим та багатьма іншими рецептами магістр кулінарії поділився на своєму майстер-класі «Магістр кулінарії».
Які спеції і прянощі додавати до консервації?
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5658
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
домашні заготовки, порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5658
Зробити домашню консервацію смачнішою допоможуть правильно підібрані приправи.
Як швидко почистити молоду картоплю, щоб не забруднити руки?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4546
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4546
Приготувати цей овоч зовсім нескладно, але чистити його — набагато важче, при цьому на шкірі можуть залишитися темні плями, які не відмиваються
Поділля на смак: презентували гастрокаталог культурно-туристичного маршруту Camino Podolico
Ірина ОЛІЙНИК 1028
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Ірина ОЛІЙНИК 1028
Серед гастрономічних цікавинок – білий борщ, який готують у Маліївцях, зіньківські хліб та ковбаса, коровай з Великого Олександрова та інші давні страви Поділля.
Рецепти трьох старовинних страв Поділля увійшли в топ-кращих «Фуд-гіда Україною»
Даша ПАСТЕРНАК 7493
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.
Даша ПАСТЕРНАК 7493
Зіньківська ковбаса, розрепанці, лежні опинилися серед кращих українських рецептів.