emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Де в Хмельницькому ощасливлять любителя вареників?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 5941
Ці «півмісяці» з тіста із різними начинками вважаються, нарівні з борщем, гордістю української національної кухні.
Артем Блаута: “Українці “марнотрати”, вони переводять дуже багато продуктів”

Світлана ЯСЬКОВА 3212
Майже половина сімейного бюджету середньостатистичної української сім'ї залишається в супермаркетах, на ринках і в продуктових магазинах.
Язик під “шубкою”, запечений із грибами

Оксана КОЛОМІЄЦЬ 6055
Яловичий язик — продукт універсальний, із нього можна зробити безліч найрізноманітніших цікавих страв - закусок, салатів, гарячих страв.
Родзинки: іранський продукт в українській обгортці
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 4014
Родзинки кладуть у плов та мюслі, печуть із ним булочки, пироги та кекси, фарширують м'ясні страви та додають у салати.
Щоб домашня ковбаса була смачною, зіньківські господині радять готувати її з трьох видів м'яса
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 47667
Справжня зіньківська ковбаса продається лише в селі Зінькові, що на Віньковеччині — так вам скаже будь-який мешканець цього славнозвісного села, в якому чи не кожна третя сім'я — знавець “ковбасної справи” з діда-прадіда.
Нудлі по-українськи – апетитні часникові галушки з м’ясом і картоплею
крупи та страви з борошна
Світлана ЯСЬКОВА 25904
Українці, румуни, молдавани та німці вважають цю страву своєю.
В якій “жерстянці” сардинка смачніша?
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 6602
Рибні консерви не такі корисні, як свіжа риба, проте у них є декілька суттєвих переваг: вони завжди під рукою, зберігаються довго й холодильник їм не потрібен.
Марина Прилипко: «Не всі «єшки» такі страшні, як їх малюють»
порадник
Світлана ЯСЬКОВА 3468
Всі ми добре знаємо, що булочки, тортики та тістечка мають бути не лише смачними, але і якісними.
«Тандир хата»: демократичні ціни, інтригуючі назви страв і загадкова димляча піч у залі

Наталя Сідова 5523
Цього разу «Проскурівський телеграф» вирішив навідатись до нещодавно відкритого кафе, розташованого поблизу зупинки «Гуманітарно-педагогічна академія», в приміщенні якого до цього вже були і піцерія, і бар.
«Мастер Кук»: смачна кухня, привітне обслуговування, а за вікном... траурні вінки

Світлана ЯСЬКОВА 4039
Кафе “Шансон”, яке раніше розташовувалося на вулиці Соборній поруч із перукарнею “Богдан” не користувалося в хмельничан особливою популярністю.
1 « 173 174

175

176 177 178
«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо